АВК відсвяткувала 10 років від заснування

2 вересня на Трухановому острові відбулася вечірка з нагоди святкування 10-річчя Асоціації велосипедистів Києва.

Кілька десятків друзів прийшли привітати нас із днем народження АВК та розділити з нами це свято.

Ми щиро дякуємо за слова подяки і побажання росту. Дякуємо всім, хто завітав на пляжну вечірку і Марії Шененко за її організацію. Дякуємо всім за подарунки, тим, хто надав лоти на благодійний аукціон і всім, хто їх купив! Аукціон став нагодою підтримати нашу громадську організацію і показати, що наш внесок у перетворення Києва на більш дружнє до людей місто, є важливим. Навіть якщо ви не їздите велосипедом і не думали ніколи цього робити, ви відчуєте переваги від нашої роботи – чистіше повітря, більше вільного простору і просто задоволення від прогулянки безпечним Києвом. Усі виручені на аукціоні кошти, наразі це 12760 грн, підуть на розвиток Асоціації велосипедистів Києва

Дякуємо за надані лоти команді АВК, члену АВК і веломайстру VeloprostirВові Подогову , членам АВК і команді Веломагазину Помаранчевий роверАнтону Вакуленку і Дмитру Александрову, крутій команді Агенти змін, дайверу Сергію Воробйову, екскурсоводу і засновнику Интересный Киев  Арсенію Фінбергу, директору Chernobyl-TOUR.comЯрославу Ємельяненку, олімпійській призерці та CEO у Run Base Kyiv Ірині Ліщинській, телеведучій і чемпіонці світу з плавання серед аматорів Власті ШовковськійВидавництву Старого Лева, співзасновнику ElectroCars clubОлександру Кравцову, бізнес-консультанту та викладачу Міжнародного інституту бізнеса Михайлу СорокінуАлісі Смирній  та Bed&Bike/Велосадиба на Закарпатті, члену АВК та ексурсоводу Максиму ДербеньовуІрині Соловей та Ґараж ҐенґОлексію Кушці та veliki.ua.

Дякуємо щасливим власникам лотів – Анастасії ЛеухінійАнні Шматок , Альоні ГорошкоТарасу ГрицюукуБогдану ЛепявкуЛідії АбрамовійМарині БлудшійОлі ДятелДмитру ЖигінасуНасті МакаренкоМарині БезносюкПетру СавичуЄвгену ГончаренкуКсенії СеменовійВадиму ДенисенкуАнастасії Балабановій, Анні Гайдай , Дмитру Александрову, Антону Вакуленку та Олександру, який нещодавно став членом АВК.

Підтримати АВК благодійним внеском можна тут: https://www.ipay.ua/…/kyiv-cyclists-association-financial-s…

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ