Членам Асоціації: Подавайте кандидатури в Раду, голови та Ревізійну комісію

Запрошуємо подавати кандидатури членів Ради Асоціації велосипедистів Києва та Ревізійної комісії АВК. Вибори проходять раз на рік під час Загальних зборів Асоціації, які цього року відбудуться 28 листопада 2015 року.

Щороку Асоціація велосипедистів Києва обирає Раду та Ревізійну комісію. Вони визначають стратегічне бачення розвитку організації та разом з персоналом АВК формулюють детальний план роботи Асоціації. Запрошуємо вас подавати свої кандидатури.

rada-avk

Робоча зустріч Ради та персоналу АВК, 2014

Функції членів Ради АВК:

  1. Стратегічний менеджмент: формулювання місії і бачення організації, оновлення їх в разі потреби, розробка стратегічних планів, «фільтрування» ідей нових проектів і заходів на предмет їхньої відповідності стратегії, місії і баченню.
  2. Найм і робота з виконавчим директором: формулювання посадових вимог, проведення конкурсу, прийняття рішень про відбір особи, аналіз і оцінка роботи виконавчого директора.
  3. Фінансовий нагляд: контроль за видатками і доходами, турбота про фінансову та юридичну безпеку організації.
  4. Залучення ресурсів: пошук і залучення донорського фінансування, бізнес-спонсорів, індивідуальних доброчинців, а також негрошових ресурсів, таких як розширення кількості членів, матеріально-технічне забезпечення тощо.
  5. Представницькі функції: зв’язки з громадою, іншими організаціями, політиками, бізнесами, професійними спільнотами, міжнародними організаціями та ін.

Ставши членом Ради, ви отримаєте змогу брати більш активну участь у діяльності Асоціації, у визначенні напрямків її роботи та матимете більший вплив на розвиток велоруху в Києві.

Щоб подати свою кандидатуру, ви повинні бути членом Асоціації велосипедистів Києва щонайменше один рік. Подати кандидатуру можна до 21 листопада, щоб у інших членів Асоціації був час познайомитися з вами і обрати, за кого голосувати під час Загальних зборів.

Щоб подати свою кандидатуру, потрібно заповнити відповідні поля під час реєстрації на Загальні збори.

Також ви можете уже зараз зареєструватися на Загальні збори, навіть якщо ви не хочете подавати кандидатуру на одну з посад.

Рада АВК-2015: Богдан Лепявко, Дарина Пирогова, Ольга Єрошенко (Соловей), Олександр Ткаченко, Віктор Загреба

На Загальних зборах 2013 року було визначено, що члени Ради обираються строком на 2 роки. Двоє членів Ради, що були обрані в 2014 році, залишаються при своїх повноваженнях, троє інших членів Ради обираються на Загальних зборах. Таким чином, щороку відбувається ротація членів Ради.

Кандидатом на Голову Асоціації може бути людина, що була хоча б один рік членом Ради АВК (у будь-який рік).

Ревізійна комісія є контролюючим органом Асоціації та здійснює фінансовий контроль за її діяльністю.

Загальні збори Асоціації – щорічна зустріч, під час якої велоактивісти Києва визначатимуть плани на 2016 рік та обиратимуть нових членів правління Асоціації велосипедистів Києва. 

Дізнайтеся більше про структуру АВК, дійсних членів Ради та персонал.

ПОДІЛИТИСЯ