Дивіться прес-конференцію про велосипедний Київ

10 липня в інформаційному агенстві “Главком” відбулася прес-конференція на тему: “Чому Київ не любить велосипедистів?”. На ній порушувалися актуальної проблеми велосипедного руху в Києві та загалом логіку розвитку транспортної інфраструктури в столиці України.

Прес-конференція: Київ не любить велосипедистів?

Ми обговорювали такі питання: з якими проблемами стикаються користувачі велосипедів у Києві? для людей чи для машин – як розвивається наше місто? що таке велосипедна інфраструктура? які умови необхідні для комфортного та безпечного руху на велосипедах, окрім будівництва велосипедних доріжок? чому розвиток велосипедного руху вигідний всьому Києву? що робити з нелегальним паркуванням авто? чому Київ все-таки велосипедне місто, “не дякуючи комфортним умовам, а попри їх відсутність”? Та ще багато іншого.

Прес-конференція: Київ не любить велосипедистів?

У прес-конференції взяли участь:

Олеся Сторожук, медіа-координаторка Асоціації велосипедистів Києва,
Валерія Думанецька, велоактівістка, автор велопутівника для туристів, АВК.
Руслан Майборода, ініціатор велосипедного руху Critical Mass в Україні; веломандрівник: проїхав на велосипеді понад 30 000 км по всьому світу.

Дивіться відео:

Загалом вийшла жвава, принципова дискусія. Дякуємо ІА “Главком” за запрошення, журналістам за участь, Віктору Круку за фото!

Прес-конференція: Київ не любить велосипедистів?

Валерія Думанецька

Прес-конференція: Київ не любить велосипедистів?

Олеся Сторожук

 Прес-конференція: Київ не любить велосипедистів?Руслан Майборода

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ