Загальні збори АВК пройдуть навесні 2017 року

Голова Асоціації велосипедистів Києва Богдан Лепявко оголосив проведення чергових Загальних Зборів членів Асоціації навесні 2017 року.

Що таке Загальні Збори і навіщо вони?

Щодня Асоціація велосипедистів Києва робить кроки, аби Київ ставав більш дружнім до велосипедистів, а відтак — зручнішим і безпечнішим для всіх жителів міста.

Ми лобіюємо створення зручної та безпечної велосипедної інфраструктури у Києві та на околицях,

контролюємо виконання робіт,

допомагаємо розробити велоконцепцію Києва, веломаршрут у Києві Троєщина-Європейська площа

переконуємо внести зміни в національне законодавство, щоб покращити умови руху для велосипедистів на дорозі,

консультуємо бізнес по створенню умов для велосипедистів і заохочуємо компанії ставати bike-friendly конкурсом “Велопрацедавець року“,

готуємо акції та пікети,

проводимо велопаради і велоекскурсії, дні “Велосипедом на роботу“,

Сьогодні, 22 вересня, Київ відзначив Всесвітній День без авто акцією “Велосипедом на роботу”, яку організувала Асоціація велосипедистів Києва.

Фото: Олексій Макульський

проводимо підрахунок велосипедистів у Києві, щоб знати динаміку їхнього збільшення,

пишемо статті і створюємо візуальну промоцію велосипедної їзди,

проводимо конкурси для журналістів та спілкуємося з пресою,

організовуємо спільно з іншими ГО Велофорум і тренінги з велоактивістами не лише Києва, а й усієї України,

Презентація адвокаційних кампаній на Велофорумі-2016

допомагаємо велосипедистам, які потрапили в ДТП,

проводимо велонавчання з безпеки руху,

розповідаємо про свою діяльність і досвід іншим, і ще багато іншого.

велотренери АВК

Фото: Віталій Левищенко

velonavchannya_avk

Фото: Олександра Грiн

Це відбувається щодня завдяки роботі волонтерів і членів АВК, працівників офісу та членів Ради. З кимось ми бачимося щодня, з кимось кілька разів на місяць. Але лише раз на рік, на Загальних зборах, ми зустрічаємося всім складом Асоціації. Нам важливо почути: що вдалося? що варто змінити? чи підтримуєте ви методи нашої роботи? як працювати ще ефективніше? Загальні збори – момент аналізу зробленого і відправна точка для діяльності на цілий рік. Найближчі Загальні Збори відбудуться навесні 2017 року.

Які переваги мають Загальні Збори навесні

Голова Асоціації велосипедистів Києва Богдан Лепявко оголосив проведення чергових Загальних Зборів членів Асоціації навесні 2017 року. Для організації та її членів це рішення створює такі переваги:

1) Зміна формату: загальні збори стануть святом і платформою для обміну думками для наших членів і друзів, а не занудною бюрократичною процедурою.

2) Нас стає все більше, і в теплу пору року знайти прийнятне місце, а також приїхати туди на велосипеді, значно легше і приємніше.

Загальні збори Асоціації велосипедистів Києва 2015 року

Фото: Євген Гончаренко

3) Більш зрозуміла звітність: ми зможемо представити результати діяльності за повний рік після підбиття остаточних підсумків і проведення необхідних ревізій/аудитів, а не за 10 місяців, як це робилось раніше.

4) Мотивація та кооперація: на Загальних Зборах народжується купа чудових ідей та проектів. Тепер ми зможемо почати їх реалізовувати одразу, без паузи на кілька місяців.

5) Попереднє планування: на весняних зборах ми складатимемо план вже на наступний рік (на найближчих – на 2018), що дасть нам більше часу на корекцію, пошук ресурсів та людей для їх втілення.

“Щоб не було розривів у звітності, у грудні ми опублікуємо звіт роботи Асоціації за 2016 рік, що буде містити фінансову частину, звіт та рекомендації Ревізійної Комісії, а також описовий звіт здобутків Асоціації за минулий рік. В разі наявності у Вас поточних питань та пропозицій, які Ви б хотіли обговорити до кінця року – звертайтесь в офіс Асоціації, або ж безпосередньо до мене”, — заявив голова Асоціації велосипедистів Києва Богдан Лепявко.

голова АВК Богдан Лепявко

Остаточну дату проведення Загальних Зборів буде оголошено на початку весни.

Як члени АВК можуть впливати на діяльність організації?

Якщо Ви член АВК, ви маєте право голосувати за план на наступний рік, обирати нову Раду, Голову Асоціації та Ревізійну комісію. Під час Загальних зборів Ви висловлюєте свою думку чи пропонуєте для обговорення актуальні питання перед усіма членами організації.

Я не є членом АВК. Чи можна мені прийти на Загальні Збори?

Так, загальні збори відкриті для всіх зацікавлених. Давно спостерігаєте за оргінізацією, та не наважуєтеся долучитися? Хочете нарешті побачити, “хто всі ці люди”? Просто цікаво, що відбувається у велосипедному житті Києва та України? Чекаємо вас на Загальних зборах! Ви можете брати участь в усій програмі зборів, крім голосування.

Нагадаємо, останні Загальні збори Асоціації велосипедистів Києва відбулися 28 листопада 2015 року.

Приєднатися до АВК: як? навіщо? Відповіді на типові питання.

Як долучитися до Асоціації велосипедистів Києва

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ