Координатори маршруту «ЄвроВело в Україні» проїдуть відрізок шляху

24-25 вересня група активістів проекту «ЄвроВело в Україні» проїде маршрут Тернопіль–Кременець, який може стати частиною міжнародного веломаршруту ЄвроВело-4.

Велосипедисти планують проїхати двома варіантами маршруту і обрати найоптимальніший із них. Один із маршрутів проходитиме через Збараж та Ланівці, а інший – через Почаїв. Загалом велосипедисти планують подолати за два дні понад 200 км.

«Ми маємо пряму дорогу Тернопіль–Кременець, але, враховуючи вимоги ЄвроВело, маршрут має бути безпечним та комфортним для туристів. Таким чином, маємо шукати альтернативні дороги. Ми їх знайшли на мапі, але тепер потрібно побачити їх на власні очі та переконатись, що можемо рекомендувати одну з них іншим мандрівникам», – розповів координатор проекту «ЄвроВело в Україні» Олександр Папірний.

ЄвроВело-4 – міжнародний веломаршрут, який поєднує французьке місто Роскофф на березі Атлантики і українське місто Київ.

ЄвроВело-4 – міжнародний веломаршрут, який поєднує французьке місто Роскофф на березі Атлантики і українське місто Київ. Його загальна довжина – приблизно 4000 км. Наразі українська ділянка веломаршруту перебуває на стадії розробки. Активісти проекту працюють над наступним маршрутом: Шегині – Львів – Бережани – Тернопіль – Житомир – Радомишль – Макарів – Київ.

Контактна особа для додаткової інформації:
Олександр Папірний
+38 (063) 588-09-88
euroveloinukraine@gmail.com

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ