Шукаємо волонтерів у команду допомоги постраждалим у вело-ДТП

Асоціація велосипедистів Києва оголошує набір волонтерів для створення команди оперативного реагування та допомоги постраждалим велосипедистам у ДТП.

На жаль, велосезон-2016 був насичений на ДТП за участю велосипедистів, відомі випадки смертей. Зважаючи на збільшення кількості вело-ДТП, ми хочемо оперативніше реагувати та надавати необхідну підтримку постраждалим.

  shutterstock_53338096

Для цього координаторка допомоги постраждалим у вело-ДТП від АВК набирає команду проактивних та небайдужих волонтерів, котрі мають змогу швидко реагувати на ситуацію та потужне бажання допомагати велосипедистам, які потрапили в ДТП.

Завдання для команди волонтерів:

Окрім допомоги постраждалим велосипедистим, створення команди волонтерів значно полегшить роботу наших друзів з “МотоХелпу”, яким ми дуже дякуємо за  неймовірну підтримку всіх двоколісних, що потрапляють у ДТП. 

Якщо ви:

oudervereniging

Ми з радістю чекаємо вас на нашому Веловівторку, що стане першою організаційною зустріччю для майбутньої команди волонтерів.

Коли: 18 жовтня, початок – о 18:30

Де: офіс АВК, вул. Набережно-Лугова, 12, к. 205 (ст. м. Тараса Шевченка)

Для участі у зустрічі просимо зареєструватися за посиланням.

На зустріч 18 жовтня запрошуємо також всіх тих, хто бажає дізнатися про координацію допомоги детальніше та має запитання, рекомендації тощо.

Контактна особа та ведуча зустрічі:  Валерія Думанецька, координаторка допомоги постраждалим у вело-ДТП

Контактний телефон: +38-063-304-07-44

Адреса ел.пошти: doom20fear@gmail.com

ПОДІЛИТИСЯ