“Tennessee steak house” – дружній до велосипедистів!

Зануритися в атмосферу старої та доброї Америки тепер можуть і київські велосипедисти! Ресторан “Tennessee steak house” встановив велопарковку та отримав від АВК відзнаку “bike-friendly”.

100_7871 - копия

Парковка поруч із закладом розрахована на вісім велосипедів. Якщо ж ви забули прихопити із собою велозамок, то у адміністратора ресторану завжди знайдеться зайвий для вашого ровера.100_7875 - копия

Також у “Tennessee steak house” завжди раді не лише велосипедистам, а й байкерам. Адже для всіх власників двохколісних тут діє постійна знижка на кухню у розмірі 10%. Тому заїжджайте на смачненьке!

100_7878 - копия

Адреса:
м. Київ, вул. Мішуги, 1-А
тел. 044 57 57 411

www.tennessee.com.ua

Асоціація велосипедистів Києва заохочує кафе, ресторани, магазини, аптеки, офісні центри (і будь-які заклади) щонайменше встановлювати велопарковки, а за можливості – створювати додаткові умови та акції для відвідувачів та працівників. У нагоді вам може стати брошура від АВК “Як заохотити клієнтів та співробітників користуватися велосипедом” (яка також містить інформацію про те, як найкраще поставити велопарковку).

Дізнайтеся, де замовляти велопарковки в Києві.

Якщо ваш заклад вже має велопарковку і хоче отримати статус “bike-friendly”, пишіть нам: friends@avk.org.ua. Ми відвідаємо вас, вручимо почесну наліпку, напишемо про це та розкажемо велоспільноті Києва.

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ