Велофорум 2019 відкрив відбір спікерів

Велофорум 2019 відкрив відбір презентацій на одинадцятий Велофорум, що відбудеться у Вінниці 4-6 жовтня 2019 року.

Тема цьогорічного Велофоруму: «Велономіка — вплив велосипедного транспорту на економіку міст». Яка користь від велосипеда українським містам і людям, які в них живуть? Який суспільний та економічний ефект від їзди на велосипеді та інвестицій у розвиток велоінфраструктури та/або інфраструктури для пішоходів?

«Ми запрошуємо вас розказати про власні велопроекти та амбіції ваших міст у розвитку велотранспорту. Нам цікаві успішні історії; аналіз кейсів створеної велосипедної інфраструктури, в тому числі її планування і користування; висвітлення велотранспорту в ширшому контексті розвитку міст; презентації, що базуються на фактах, дослідженнях, найкращих практиках, посиланнях на першоджерела. Якщо вам є чим поділитись — швидше заповнюйте анкету!», – запрошують організатори Велофоруму.

Що саме шукають:

1) презентації конкретних проектів, реалізованих або таких, що зараз реалізовуються;

2) аналіз комплексної проблеми, пропозиції дій стосовно неї;

3) висвітлення та порівняння іноземного чи українського досвіду з певної теми;

4) інші жанри, що будуть цікаві учасникам.

Фото: Антон Куба

Презентації можуть бути присвячені велосипедній інфраструктурі та культурі, дослідженням, просвіті та промоції велосипедів, безпеці руху, велосипедам як інтегральній частині міської мобільності, велосипедному плануванню, інноваційним велосипедним рішенням, проектам публічно-приватного партнерства, проектам з розвитку велосипедного туризму, екології, технологій та іншим темам, що будуть цікаві аудиторії Велофоруму.

Фото: Антон Куба

Нагадаємо, конференцію щороку відвідують лідери і активісти громадських організацій, що просувають велосипеди як засіб пересування; представники органів місцевого самоврядування, переважно мерій міст; транспортні проектувальники та студенти; велосипедний та велосипедно-орієнтований бізнес.

Оргкомітет зберігає за собою право самостійно визначити формат і час вашої презентації, або відхилити презентацію без додаткових пояснень.

Фото: Антон Куба

Дедлайн подачі заявок – 18 серпня 2019 року.
Увага! Подання заявки на виступ не означає вашу реєстрацію на конференцію. Потенційним та підтвердженим доповідачам також необхідно зареєструватись.

Організаторами Велофоруму 2019 є громадська організація U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»), Вінницька міська рада та Інститут Розвитку Міст. Міста, які приймають конференцію, обираються на конкурсній основі.

Усі новини про конференцію публікуються на офіційному сайті: www.veloforum.org, а також в соцмережах: Veloforum.

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») — це експертна громадська організація, яка просуває велосипед як безпечний зручний транспорт. Ви можете підтримати нашу діяльність у різний спосіб.

U-Cycle — це yoU, Urban, Ukraine.

ПОДІЛИТИСЯ