Велосипедисти Дніпропетровська поїдуть на роботу разом!

Велоактивісти Дніпропетровська запрошуть разом їздити на роботу на велосипедах – що особливо актуально для тих, хто побоюється виїжджати в місто на велосипеді самостійно.

Вже найближчим часом в різних частинах міста будуть встановлені MAXYPOINT – точки для збору людей для доїзду з житлових масивів до центру міста.

Перший MAXYPOINT вже встановлений у ж/м “Перемога-3” поруч з транспортною зупинкою по дорозі в центр міста. Виїзд заплановано о 8:00 і о 9:00 кожного робочого дня.

Перша поїздка відбудеться вже 18 квітня. Обговорення тут.

У найближчій перспективі такі точки будуть встановлені в ж/м “Парус”, ж/м “Тополя” та на вул.Калиновій.

Якщо Ви хочете координувати одну з точок або запропонувати свою – контактуйте з Леонідом Вікторовим: leonid.victorov@maxymiser.com

Про проект

Мета проекту «Велосипедом на роботу» – оздоровити населення, максимально звільнити автомобільні дороги від транспорту, зробити місто чистішим.
Автори хочуть популяризувати велосипедні поїздки на роботу, навчання та інші місця та доносити до городян, що велосипед може виконувати роль не тільки дозвілля, але й транспорту.

Долучіться до обговорення ідеї вконтакті.

Спільні поїздки на роботу нещодавно практикували в Лондоні. Щоправда, це було зумовлено страйком у метрополітені: активісти запрошували співгородян пересідати на велосипеди і їхали разом з різних куточків міста в центр.

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ