ВелоТочка на Позняках – як це було (фото)

Цього разу ВелоТочка від АВК помандрувала на Позняки – туди, де якраз проходили “Канікули на районі“. Велонавчання, тест на велоправа і презентація СТАРТУ – таким видався один вихідний день на галявині біля Груші!

Міні-ВелоДень 20 липня 2014 на Позняках розпочався з традиційного недільного велонавчання з безпеки руху. Короткий інструктаж, питання-відповіді, і – обкатуємо вулиці, закріплюючи нові знання на практиці.

Вкінці перевіряємо, наскільки засвоєні правила – складаємо тест на знання ПДР.

До речі, іспит на “велоправа” могли скласти абсолютно всі бажаючі. Відповідаєте правильно на 9 з 10 питань – і отримуєте почесне “посвідчення велосипедиста”:)

велоточка

велоточка велоправа

Протягом усього дня жителі Дарницького району могли знайомитися з проектом “СТАРТ” – це пілотний проект велосипедної інфраструктури.

старт позняки

IMG_5297

Все-таки, Позняки – велосипедний район!

велоточка

Дякуємо всім відвідувачами ВелоТочки, організаторам “Канікул” – за співпрацю, а всім велосипедистам і велосипедисткам – просто за те, що ви є, вже є!

велонавчання

Фото: Марина Гуславська, Олеся Сторожук

Дивитися більше фото: альбом на Facebook

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ