Фотоконкурс до Дня “Велосипедом на роботу”

Фотоконкурс у рамках Дня “Велосипедом на роботу” в Києві: зроби фото на тему “I Bike to Work Kyiv” та отримай сертифікат на покупку рюкзака в магазині туристичного спорядження “Gorgany.com Київ“.

Умови конкурсу:

Зробіть фотографію, на якій зображена людина з велосипедом під час її подорожі на роботу, надішліть на адресу media [at] avk.org.ua.

У листі вкажіть: Ім’я та прізвище, лінк на профіль у фейсбуці, фото прикріпіть вкладеним файлом.

Якщо на конкурс ви подаєте фото, де виступаєте в ролі фотографа, переконайтесь, що людина, зображена на фото, дала згоду на використання фото у даному конкурсі та ознайомлена з правилами даного конкурсу. Подання вами фото на конкурс свідчить про отримання такої згоди і прийняття на себе повної відповідальності щодо будь-яких претензій з боку сфотографованої особи або її опікунів.*

До розгляду приймаються лише фотографії, зроблені навесні 2015 року.

Прийом фотографій до 19 квітня включно, голосування проходитиме у мережі Facebook на сторінці Асоціації велосипедистів Києва. Буде визначено два переможці: один за симпатіями користувачів інтернету (за найбільшою кількістю лайків), другий – на розгляд журі в складі магазину “Gorgany.com Київ” та Асоціації велосипедистів Києва.

Голосування триматиме з 20 по 26 квітня включно, переможці будуть оголошені 27 квітня.

*Всі опубліковані фото можуть бути використані ГО АВК та ТОВ Горгани Ком у власних рекламних кампаніях безплатно.

Призи: 

Два сертифікати від магазину туристичного спорядження “Gorgany.com Київ” на 1400 грн кожен: 1000 грн на покупку велосипедного або міського рюкзака Osprey та 400 грн на покупку німецького велозамка Abus.**

Gorgany_fotokonkurs

Osprey вже 40 років створює моду на інновації в рюкзаках та збирає нагороди на виставках і порівняльних тестах по всьому світу. Abus понад 90 років славиться своєю надійністю. А мережа магазинів туристичного спорядження Gorgany.com 10 років споряджає сміливих мандрівників сучасним і надійним спорядженням для підкорення будь-яких маршрутів в місті, в горах, чи найвіддаленіших куточках світу.

**Сертифікат дає право отримання знижки 1000 грн у магазині Gorgany.com Київ при покупці велорюкзака Osprey однієї з моделей на вибір: Syncro, Viper, Verve, Zealot, Momentum, Escapist, Talon, Tempest, Manta, Mira, Raptor, Raven, Nebula, Nova, Comet 2014, Celeste, Flare 2014, Cyber, Cyber Port, Pixel, Pixel Port, Flap Jill, Flap Jack, Quasar, Pulsar.
Та знижку 400 грн при покупці велозамка ABUS, моделей: U-mini, 8210 Iven Steel-O-Chain, Bordo, 32/150 HB230, Cobra. На моделі замків Abus 685, 585 та  70/45/6KS за даним сертифікатом діє знижка 250 грн.

Знижка не діє в інших магазинах Gorgany.com та при покупці через інтернет. Знижка за сертифікатом не сумується з іншими знижками та сертифікатами

Крути педалі! Зробимо Київ велосипедним разом!

ПОДІЛИТИСЯ