Київ поїхав «Велосипедом на роботу»

У День Закоханих, 14 лютого, Київ приєднався до міжнародного зимового дня «Велосипедом на роботу».

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») організувала зустріч учасників флешмобу вранці біля Київської міської державної адміністрації.

Велосипедисти зібрались на каву біля КМДА з плакатами-валентинками і закликали місто створювати безпечну велосипедну інфраструктуру.

«Любиш зиму – їздь на вєліку” – девіз цьогорічного зимового дня Велосипедом на роботу. Ми додали кілька актуальних для Києва меседжів: “Велосипед – імпульс міста”, “Велосипедисти люблять велодоріжки”. Пройшло два роки, як Київрада ухвалила велоконцепцію Києва, але місто дуже повільно розбудовує свою веломережу. Хочемо нагадати, що Київ має втілити велоконцепцію до 2025 року та побудувати 240 км веломаршрутів та більш як 1000 км велошляхів» – пояснили організатори акції U-Cycle (ГО “Асоціація велосипедистів Києва”)

Зимовий День “Велосипедом на роботу” проходить цього року 14 лютого в усьому світі. Усі охочі реєструються на сайті winterbiketoworkday.org. Інтерактивна карта на сайті показує, яке місто світу є найбільш велосипедним взимку.

Більше фото на сторінці Facebook.

ПОДІЛИТИСЯ