Підсумки фотоконкурсу в рамках “Велосипедом на роботу”

Визначено переможців фотоконкурсу в рамках Дня “Велосипедом на роботу”. Переможці отримають подарунки від магазину туристичного спорядження “Gorgany.com Київ”.

За умовами конкурсу потрібно було зробити фото на тему “Велосипедом на роботу”. Переможці визначалися за кількістю “лайків” на сторінці в мережі Facebook та за вибором організаторів. Отже, переможцем за “глядацькими симпатіями” стала світлина Олександра Хвостенка (128 лайків на момент зупинки голосування):

Другий приз за рішенням організаторів фотоконкурсу отримає Олександр Ложкін (за чудовий офісний образ!):

Вітаємо і дякуємо всім за участь!

Переглянути всі конкурсні роботи можна в цьому альбомі.

Переможці отримують сертифікати від магазину туристичного спорядження “Gorgany.com Київ” на 1400 грн кожен: 1000 грн на покупку велосипедного або міського рюкзака Osprey та 400 грн на покупку німецького велозамка Abus.

Osprey вже 40 років створює моду на інновації в рюкзаках та збирає нагороди на виставках і порівняльних тестах по всьому світу. Abus понад 90 років славиться своєю надійністю. А мережа магазинів туристичного спорядження Gorgany.com 10 років споряджає сміливих мандрівників сучасним і надійним спорядженням для підкорення будь-яких маршрутів в місті, в горах, чи найвіддаленіших куточках світу.

Хочете бачити Київ велосипедним? Приєднуйтеся до Асоціації велосипедистів Києва. Що більше нас буде, то швидше ми будемо жити в комфортному місті!

ПОДІЛИТИСЯ